Club

De Real Cycling wielerclub, niet zomaar een doordeweekse wielerclub, maar een hechte vriendengroep die jaarlijks ettelijke malen de planeet rondbolt. Steeds zoekende naar een fit lichaam, kameraadschap en nieuwe sportieve uitdagingen.

De club ademt passie voor het wielrijden, getuige de vele evenementen die een jaarlijkse standaard zijn geworden; tijdritten, binnen -en buitenlandse uitjes, donderdagtrainingen,…

We kiezen ervoor al dit leuks te laten doorgaan op een veilige en respectvolle manier. Een omgeving waar éénieder welkom is ongeacht; leeftijd, geaardheid, geslacht of afkomst. Enkel zo blijft de kern van ons bestaan gewaarborgd. Want naast het fietsen blijft het gezellig samenzijn onze prioriteit numero uno.

Doorheen de jaren ontpopten onderstaande divisies zich tot volwaardige Real-vlinders:

Real Racing

Het immerkloppende hart van Real Cycling, de discipline waar het ooit allemaal mee begon, het pur sang koersen op (bij voorkeur) vlotglijdend asfalt of brakliggende kasseistroken.

Onze wegrenners liggen allen onder contract bij het Gapers Racing Team

Real Mödder

De ruigsten der Real’ers. ’s Winters terug te vinden in ’s lands beste modderpoelen en gedurende de zomer steevast te herkennen aan die langgerekte stofwolk die hij achterlaat op de meest premium gravelstroken.

Deze mannen herenigen zich in de tot cult verheven sub-divisie Real Mödder.

Real Ladies

De liefsten der Real’ers, maar geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Vaak terug te vinden in het zog van hun mannelijke mederenners, maar deze dames deinzen er niet voor terug om een venijnige prik uit de delen. Op de eerste de beste helling, of in de bar!

Zij die zich verenigen bij de Real Cycling Ladies zijn maar moeilijk klein te krijgen.

Bestuur

De manne die de gaas doen branne! Deze knappe koppen zorgen voor de soepele werking van de club; de nokvolle activiteitenkalender, de doorstroom onzer jeugdtalenten en de communicatie met binnen -en buitenlandse pers.